En verder ...

Contact

Voor meer informatie of het afspreken van een oriënterende ontmoeting kun je contact op nemen.

Dat heeft de voorkeur via mijn emailadres martineke@bezemerbegeleiding.nl of het contactformulier onderaan deze pagina.

Je kunt mij ook telefonisch bereiken: 06-40607949, graag na een persoonlijk bericht.

UPDATE: Momenteel heb ik geen ruimte voor nieuwe trajecten, in ieder geval tot de zomer van 2023. 

Registraties

Ik ben geregistreerd als supervisor en registercoach bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

LVSC Supervisor: BEZ005 - S

LVSC Registercoach: BEZ005 - RC

KvK: 82601038

Tarieven

Om ons beiden de mogelijkheid te geven af te tasten of een samenwerking vruchtbaar kan worden, is een eerste gesprek en ontmoeting gratis en vrijblijvend.

Daarna werk ik met een tariefrichtlijn van 75 euro per contactuur, hierbij zijn de voorbereidingstijd en afhandeling inbegrepen. Gemiddeld genomen vragen die dezelfde hoeveelheid tijd als het contactmoment zelf.

Omdat afhankelijk van de situatie en de vraag maatwerk nodig kan zijn, bespreken we het uiteindelijke tarief tijdens dat eerste gesprek, waarover je na afloop een offerte ontvangt. Als we na dat eerste gesprek een traject aangaan, stellen we daarvoor een eenvoudig contract op met de wederzijds gemaakte afspraken. Voel je vrij om tijdens dit gesprek je eigen mogelijkheden en beperkingen in te brengen, ook op financieel gebied, dan bekijken we samen wat de opties zijn.

Privacyverklaring

Ik vind het belangrijk dat je privacy gewaarborgd is. In de praktijk betekent dit dat ik je gegevens alleen gebruik waarvoor jij je bij mij hebt aangemeld. Daarbuiten zal ik je altijd om toestemming vragen.

Verder blijft alle informatie die je me verstrekt jouw eigendom en houd ik die geheim. Na afloop van het traject ontvang je die dan ook terug, terwijl ik het uit mijn administratie verwijder. Verdere details vind je hier.

Fotografie

Alle foto's op deze website zijn door mijzelf gemaakt. Goed kijken en waarnemen en vervolgens ook vastleggen doe ik graag. Foto's zijn stukjes van mijn herinnering en in staat om het hele bijbehorende plaatje, en dus ook het verhaal, weer voor mijn geest te brengen.

_MG_0043 (2)
Contact